Kategorie receptů
- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Vejce celá průměr | 200 |
Máslo čerstvé | 10 |
Mouka pšeničná polohrubá | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, libeček
Energetická hodnota celkem: 3243 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 405 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 5.1, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
200 g drůbežích jater, 1000 ml vody, 200 ml mléka polotučného, masox 13 g, 200 g vajec, 10 g másla, 20 g mouky polohrubé játra nebo houby, dáme vařit do vody s masoxem a libečkem, vejce osmažíme na másle, do uvařených hub přidáme mléko s moukou, zavaříma a přidáme vejce, dochutíme solí, pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.